En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, standart baplara gereğince elan pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den saksılayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin cepheı silsile opsiyonel olarak allıkınan hidrolik karakol ile daha pıtrak tasarruf esenlanabilir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi yürekin yaşamsal öneme sahiptir. Tetkikat yangın saksıladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk sineindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

; bir yangın esnasında yapı içindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile bina bağırsaki veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı karıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, gaz vs. üzere durumlarda bir anlamda istanbul Yangın kapısı fiyatları yalıtım sağlayarak bu menfi koşulların öbür katlara intikalini çelmek veya olası olduğu denli geciktirmektir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun hileıyoruz.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

120 dakika dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page